Adresa: Fshati Llapnasell, Magjistralja Prishtinë - Ferizaj

RRETH NESH


N.P.T "ARCHTIME" është kompani e themeluar në Prishtinë në Tetor të vitit 2000 e cila punën e saj e ka filluar si biznes familjar. Archtime vazhdon me rritje dhe synim i saj është tregu regjional përkarsisht i tërë Ballkani.

Veprimtaria e saj ka karakter prodhues shërbyes dhe tregtar të cilat janë të gërshetuara mjaft mirë.

Që nga hyrja dhe formimi i bankave të para pas luftës në, Republiken e Kosovës, Archtime ka kontrata të rregullta me disa nga këto banka për prodhimin e kiosqeve për Bankomate (ATM - Automaitc Transfer Money), dhe shërbime tjera ne lidhje me metale dhe sigurinë fizike, por gjithashtu kemi përvojë në prodhimin e konstruksioneve të lehta dhe të mesme metalike, prodhimin e elementeve Lidhëse për dru dhe elemente lidhse të fasadave të varura nga alumin. Montimin e Alukobondit etj.

Stafi ynë i përgatitur profesionalisht krijon fuqinë e kësaj kompanie dhe bënë që klienti ynë të ndahet gjithmonë i kënaqur me punën dhe shërbimet tona.