Adresa: Fshati Llapnasell, Magjistralja Prishtinë - Ferizaj

TË TJERA

BANERA DHE TOTEM-REKLAMA

DOLLAPAT METALIK PËR ARMATIM

LIDHËSET METALIKE PËR DRU

PRERJE LAKIM VRIMEZIM


RRETHOJA DHE DYER TË NDRYSHME

SHKALLË TË HEKURIT PËR OBJEKTE TË VOGLA

SKENA TË NDRYSHME

ULËSE DHE TAVOLINA NGA METALI