Adresa: Fshati Llapnasell, Magjistralja Prishtinë - Ferizaj

STUFA PËR NGROHJE

DRU DHE THENGJILL

DRU DHE THENGJILL

DRU DHE THENGJILL

DRU DHE THENGJILLME PELET

ME PELET

ME PELET

ME PELET